Nederlands Wijnbouwcentrum - Groesbeek

Het assortiment bij VanLokaalVoorLokaal is lokaal geproduceerd of geteeld in een straal van 50 kilometer rondom Wijchen

Professionele wijnbouw in Nederland

Het Nederlands Wijnbouwcentrum in Groesbeek produceert de lekkerste écht Nederlandse wijnen. Daarbij hechten ze veel waarde aan een ecologisch, sociaal en economisch beleid. Bij het Nederlands Wijnbouwcentrum werken ze samen met mensen met (grote) afstand tot de arbeidsmarkt.

Het wijnbouwcentrum is ontstaan uit de hobby van Freek Verhoeven, een sportdocent die vervroegd met pensioen ging in het jaar 2000. Samen met zijn broer ging hij aan de slag met het verbouwen van wijn in Groesbeek. Deze wijnhoeve is inmiddels overgenomen door Adam Dijkstra. Na de toevoeging van een aantal andere boeren aan dit team, is in 2017 het Nederlands Wijnbouwcentrum officieel geopend.

Inmiddels is het Wijnbouwcentrum meer dan alleen een plek waar men lekkere wijn kan kopen en kennis kan opdoen. Je kunt er terecht voor rondleidingen & proeverijen, meewerkdagen, wijngaarddiners en diverse wandel- en fietsactiviteiten.

Dit staat bij het Nederlands Wijnbouwcentrum centraal:

  • Passie voor wijn
  • Liefde voor mens en natuur
  • Genieten van het leven

Bestellen

Is uw interesse gewekt en wilt u contact over de mogelijkheden om de producten van deze teler te bestellen? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier of bel ons op 024 – 764 07 07.

Contactgegevens

Nederlands Wijnbouwcentrum
Bredeweg 2
6562 DE Groesbeek
T: 024 – 711 10 80
M: welkom@nederlandswijnbouwcentrum.nl