Over ons

 

 

Wij zijn een jong bedrijf met een rijke historie in de AGF-branche. Vanuit onze productielocatie in Wijchen zijn wij gespecialiseerd in drie verschillende expertises, namelijk; Horeca groothandel, Maaltijdservice en het concept Local4local werkfruit.

Van Eldijk is ook logistiek dienstverlener voor van lokaal voor lokaal, een stichting die probeert zo veel mogelijk lokale producten bij lokale bedrijven te verkopen. Buiten een groot assortiment lokale groente en fruit soorten verkopen wij ook brood, ijs, sappen, eieren en nog veel meer die allemaal van lokale telers of producenten zijn.

Met ruim 35 jaar ervaring op het gebied van groente en fruit werken wij dagelijks met zo’n 20 medewerkers aan de mooiste en meest verse producten. Deze producten halen we veelal uit de regio bij onze vaste telers en producenten, waar we al een jarenlange relatie mee hebben opgebouwd. En daar zijn we trots op!

Tevens zijn wij één van de initiatiefnemers van de stichting VanLokaalVoorLokaal, deze stichting staat voor:
Een vruchtbare en eerlijke ketensamenwerking tussen lokale groente- en fruittelers, producenten, veehouders en Van Eldijk Passie voor vers.
Bestelgemak, efficiënte logistiek en optimale serviceverlening voor zorginstellingen, horeca en grootverbruikers die de korte gezonde keten waarderen.