Werkfruit Local 4 Local

 

 

Bestel online uw werkfruit bij Van Eldijk Groenten, Fruit, Horeca & Maaltijden. Wij leveren iedere maandag en woensdag verse werkfruitbestellingen uit in de regio rondom Nijmegen en Wijchen. U stelt zelf uw assortiment samen of kiest uit de door ons samengestelde boxen.

Ons doel is om de weg van ‘farm’ tot ‘firm’ zo kort en efficiënt mogelijk te houden. Het fruit groeit onder toeziend oog van onze lokale teler op zijn erf. Als het fruit rijp is wordt het zorgvuldig door mensenhanden (dus niet door machine) geplukt. Vervolgens wordt het door onze chauffeurs opgehaald bij de teler zelf. We doen dit lokaal om de Co2 emissie laag te houden.

Op het moment dat het fruit ons bedrijf binnenkomt wordt het gekeurd door Tonny of Nanny. Onze chauffeurs leveren het werkfruit bij u op de werkvloer af, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Wij bezorgen in het land van maas en waal, rijk van Nijmegen, Berg en dal, Groesbeek, Malden, Cuijk en Grave in elke geval een straal van 20 kilometer rondom Wijchen.

Wij maken graag een vrijblijvende offerte en kunnen vaste prijzen afspreken.